måndag 2 februari 2009

Sevärt - Byggnad

Välkommen till trivagos veckotema Sevärt!
För att delta i veckotemat skriver du ett inlägg i din blogg om den plats som du vill visa upp, gärna med ett foto som visar platsen, länkar tillbaka till trivagos blogg och fyller i länken till inlägget genom att klicka där det står "Mr Linky" lite längre ner i det här inlägget. Man kan lägga upp sitt bidrag under hela veckan.
Alla som vill får så klart vara med!
Den här veckan är temat "byggnad". Det kan vara en modern byggnad som den nedan, eller kanske en gammal, vacker byggnad som man tycker är värd ett besök.

Turning Torso, Malmö
En Mäktig byggnad som bör ses i verkligheten. Vid vattnet i Malmö hittar man denna vackra och annorlunda byggnad.
En mycket speciell byggnad. Är man i krokarna så är det värt ett besök, men inget jag åker enkomt till. Arkitekturen är ju helt klart speciell och det är väl just utseendet och utformningen på byggnaden som är sevärdheten.
Mäktigt att stå just nedanför och titta upp på den ca 190m höga byggnaden.
___________________________________
Text & Bild: Masseno

Klicka på Mr Linky för att lägga till länken till ditt bidrag.

1 kommentar:

margaretag sa...

Jag höll på att glömma, det har varit mycket nu ... Men nu har jag i alla fall lagt ut mitt bidrag till en byggnad som jag fascinerades av och tyckte om. Raka motsatsen mot din supermoderna i Malmö. Jag har aldrig varit till Malmö, men kommer jag dit någon gång så ska det självklart göras ett besök dit. Fast den syns kanske över hela Malmö.

/Margareta G