måndag 4 augusti 2008

Veckans Recension - Phuket Sea Shell Museum


Veldig fint museum, med stort utvalg av skjell

Vi var her 5 desember 2004, og dette var en del av rundturen vi hadde den dagen. Vi hadde nok ikke de største forventningene, hvor morro ville det være å se på skjell liksom?? men det var virkelig interresant! Vi gikk rundt og kikket, og det var mye å stoppe å se på.
Vi hadde leid en drosje for dagen, så vi fortalte bare sjåføren hvor vi skulle, og han kjørte oss dit. Det var ikke så vanskelig å finne frem.

Vi hadde som jeg skrev, ikke de største forventningene, men ble gledelig overasket over hvor mye fint vi fikk se. Her kan man da se alt fra flere millioner år gamle fossiler, til "nye" skjell som var dekorativt utstilt.

Husker ikke hvor mye inngangen kostet, men "alt" var jo billig i Thailand, så det var sikkert bare snakk om et par hundre baht ( som da tilsvarte 30-40 kr. 100 NKR 600 Baht da vi var der nede)

Det var mye fint å se på, og konseptet bak det hele var bra. De har tatt utganspunkt i skjell og gamle fossiler, hvor det meste er hentet opp rundt Thailand, men mye er selvsagt importert fra rundt om i hele verden. Her kan man se på mer enn 2000 skjell/fossiler, og som jeg skrev lenger opp, så var de flott utstilt.


Det er også en souvernirbutikk hvor man kan kjøpe noen skjell o.l. Jeg endte opp med et stort skjell, noen smykker og selvsagt en liten souvernir jeg kunne feste på kjøleskapet :) Betalte ikke mye for det, men det var verdt pengene :)

Vi hadde jo med sønnen vår som ikke var fyllt 2 år, og det gikk kjempegreit :)

LindaM ger Phuket Sea Shell Mueseum betyget 80 av 100 möjliga
_________________________________________________________________________
Text och bild: LindaM


1 kommentar:

Anonym sa...

Ha! Intressant. Det museumet had jag nog gillat. Jag plockade alltid vackra snäckor då jag var på olika stränder. har dem med mig här i Alaska..