fredag 17 oktober 2008

Bjud in dina vänner och tjäna extra pengar!


trivago är Europas största resecommunity där man som medlem kan tjäna pengar på att dela med sig av sina erfarenheter genom att ladda upp foton, skriva recensioner och få tips och råd inför en kommande resa. trivago har även en av Europas största hotelldatabaser med prisjämförare, som visar vilken av alla stora bokningssajter som erbjuder dem bästa priserna på det hotell man vill boka. Tack vare trivagos prisjämförare kan man faktiskt spara upp till 32% på sin bokning.

Berätta om trivago och bjud in dina vänner att dela med sig av sina erfarenheter tillsammans med dig!


Det spelar ingen roll om du är en ny eller en erfaren medlem på trivago, med vår nya "Bjud in Vänner" utmaning kan alla tjäna massor av extra andelar - som kommer att fortsätta att öka i framtiden! Vi räknar med dig!

Bjud in dina vänner, din familj, bekanta och andra reseentusiaster att bli medlemmar trivago! För varje inbjuden vän som blir medlem och som skriver minst en recension senast midnatt den 31 oktober, får du automatiskt 3,000 extra andelar, och som alltid 30% av de andelar som din vän tjänar under hela sin tid på trivago. För alltid.

Under dem nästkommande två veckorna får alla dem som du bjuder in till trivago cirka 40 kr i startbonus på sina trivagokonton.

Om du inte redan är medlem på trivago, varför inte bli det redan idag? Så fort du har registrerat dig kan du börja ladda upp foton, skriva recensioner och bjuda in dina vänner!

Inga kommentarer: