fredag 9 januari 2009

Veckans Recension - Hotel Miramar Hammamet

Hotel Miramar Hammamet -
Hammamet, Tunisien

Her var jeg i 2004 det var et fint hotell som lå fint til. På hotellområdet fantes det to store basseg, en stor og fin strand, en scene der det pleide å väre show om kveldene, et spisested der man kunne spise frokost, lunsj og middag. hotellrommene var store å fine. Vi var ofte på stranden som vi var veldig fornöyd med. Vi hadde bestillt frokost og middag med i reisen, men etter å ha värt der og spist et par ganger fant vi ut at hit går vi ikke mer å spiser. Det var dårlig utvalg av mat og det var aldri noe ferskt der, så vi gikk heller over gaten og spiste der. Vi syntes de lagde veldig god mat på det stedet. Hotellet lå ikke lagt fra butikker. Det var bare å gå over gaten så så du at det var alt fra smykkebytikker til matbutikker.

Störrelsen på hotellet var ganske stort med mye fine naturomgivelser.

Rummet

Det var velig rent på hotellet. De som vasket rommene var alltid flinke til å vaske.

Det var fin design på rommene. det var moderne bord, speil, senger, bad osv på rommene..det så ut som alt var nytt.

Vi hadde en stor veranda fra den kunne vi se masse forskjellige fine blomster og trär.

Hotellets utrustning
Utseende på hotellet var veldig fint med mye fine blomster og trär. I lobbyen var det kjölig som var deilig siden det var kjempe varmt ute. Resepsjonen var stor og fin, og de som jeobber der var veldig snille. Det var alltid mye gjester deg som så ut til å like seg. Hotellbaren virket veldig koselig. Den hadde masse forskjellige drikker både med og uten alkohol. Når det gjelder bassengene var jeg veldig fornöyd. Det var to store bassesng som man kunne boltre seg på, men det som var litt dårlig var at de ikke hadde et basseng til de små barna. Bassengene lå fint til med mye godt plass til solsenger osv.

Mat & Dryck
spisestedet på hotellområdet var rett og slett dårlig syntes jeg og min familie. Det var ikke noe ferskt der og det var veldig dårlig utvalg av maten.
De hadde lagt opp maten veldig fint og pyntet det veldig, så det så veldig fristende ut. Til maten fikk man vann hvis man ikke kjöpte brus, men de hadde ikke alltid den brusen man ville ha der. Det var fint i resturanten, men det var trangt om plassen og veldig kaotisk.

Läge & Omgivningar
Som sagt lå hotellet veldig fint til. Det var ikke langt unna butikker eller spisesteder. Det var lett og få fatt i transport. Det var bare og si ifra til de som jobbet i resepsjonen, så fikset de resten. Det er gode shopping muligheter der. masse forskjellige butikker. Det var lite folk ute om nettene så det var veldig lite bråk om nettene.
Stranden var kjempe stor og fin de dagene jeg var der kunne ikke jeg se noe söppler ligge rundt om kring. Det var alltid solsenger ledig uansett når på dagen man kom det var jo kjempe bra syntes jeg da. Vannet hadde en behagelig temperatur og det var veldig klart og rent vann.
_____________________________________________________________________

Inga kommentarer: